Ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν Drupal
28-10-22

Ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν Drupal

Όπως θα δουμε παρακατω Περιλαμβάνει κυβερνητικούς ισότοπους, καλλιτέχνες. κανάλια ειδήσεων, ποδοσφαιρικές ομάδες , πανεπιστήμια και ορισμένες εταιρείες που επιλέγουν το Drupal λόγω της σταθερότητάς, της ποικιλίας των διαθέσιμων χαρακτηριστικών και πολλών άλλων λόγων. Οποιος και αν είναι ο σκοπός της ιστοσελίδας σας, θα πρέπει σίγουρα να ψάξετε στο Drupal. Το λογισμικό δεν περιορίζεται σε ένα σκοπό και ειναι είναι ανοιχτού κώδικα.

Η πολιτείας της Νέας Υόρκης Η ιστοσελίδα της πολιτείας της Νέας Υόρκης παρέχει πληροφορίες για όλα όσα σχετίζονται με την επικράτεια του κράτους

Αυστραλιανή κυβέρνηση

Η αυστραλιανή κυβέρνηση – ένας από τους ιστοτόπους που χτίστηκε με το Drupal – παρέχει πληροφορίες για βασικά οτιδήποτε σχετίζεται με τη χώρα. Από κρατικές πληροφορίες έως θεωρήσεις και τουριστικά αξιοθέατα

Το NCAA

Το NCAA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός στις Η.Π.Α. ο οποίος ρυθμίζει τους αθλητές από περισσότερα από 1000 ιδρύματα στις ΗΠΑ. Αυτά περιλαμβάνουν κολέγια, συνέδρια και ακόμη και άτομα. Και έχουν αναπτύξει την ιστοσελίδα τους χρησιμοποιώντας το Drupal.

Tesla

Ο καλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο .

Twitter

Τεράστιες εταιρίες όπως το Twitter χρησιμοποιούν το Drupal. Παρόλο που το ίδιο το Twitter δεν είναι χτισμένο στο Drupal, χρησιμοποιεί το λογισμικό σαν πύλη για τους προγραμματιστές. Εκεί παρέχονται τα API, η τεκμηρίωσή τους και σας προωθούν στα Φόρουμ.

eBay Ο ιστότοπος της eBay eBay είναι χτισμένος επίσης στο Drupal. Μπορείτε να πάρετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, να υποβάλει αίτηση για δουλειά ή να ελέγξει οτιδήποτε συμβαίνει. Είναι ο επίσημος δίαυλος επικοινωνίας του eBay.

Nokia

Nokia Corporation έχει δημιουργήσει τους πολλαπλούς παγκόσμιους ιστοτόπους τους με τη βοήθεια του Drupal.

Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ

Μάλλον ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστοτόπους που χτίστηκαν με το Drupal. Ένα από τα παλαιότερα και πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια διαθέτει έναν σύνθετο πολυλειτουργικό μέσων στην ιστοσελίδα,

Το Πανεπιστήμιο του Stanford

Ένα άλλο κορυφαίο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ έχει επίσης επιλέξει το Drupal ως πλατφόρμα. Ο δικτυακός τόπος παρέχει πληροφορίες για τους υπάρχοντες και μελλοντικούς σπουδαστές. Μπορείτε να βρείτε όλα τα νέα και τις πληροφορίες που απαιτούνται για τις συνεχιζόμενες ή μελλοντικές σπουδές σας. Το Stanford σας επιτρέπει επίσης να μάθετε για την έρευνα που διεξάγεται στο πανεπιστήμιο.

Lady Gaga

Ο ιστότοπος έχει δημιουργηθεί για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις ζωντανές εμφανίσεις, τις ανακοινώσεις και τις πωλήσεις εισιτηρίων.

Eric Clapton

Ο δικτυακός τόπος του Eric Clapton δημιουργήθηκε επίσης με Drupal. Το site είναι αφιερωμένο στην καριέρα του Eric, τις συναυλίες του και τις ειδήσεις.

Τα Βραβεία Emmy

Τα Emmys έχουν δημιουργήσει έναν εξαιρετικό ιστότοπο με το λογισμικό Drupal. Χρησιμεύει στην απεικόνιση της γκαλερί, των βίντεο, των συνεντεύξεων και άλλων ειδήσεων για το βραβείο. Ο δικτυακός τόπος παρέχει τις πληρέστερες πληροφορίες σχετικά με τον κλάδο της τηλεόρασης και, βεβαίως, ενσωματώνεται με τα κοινωνικά μέσα τους.

Η NASA

Μάλλον ένας από τους καλύτερους ισότοπους που έγιναν με το Drupal είναι η NASA. Παρέχει μια εξαιρετική ποσότητα πληροφοριών, έρευνας, ειδήσεων και άλλων θεμάτων που σχετίζονται με το ίδρυμα.

Arsenal FC

Η Άρσεναλ είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους παγκόσμιος

Sevilla FC

το παλαιότερο ποδοσφαιρικό σωματείο της Ισπανίας. παρέχει πληροφορίες για όλα όσα σχετίζονται με την ομάδα.

Πώς Ο Λευκός Οίκος Έφυγε Από Το Drupal Ο ισότοπος του Λευκού Οίκου ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το Drupal το 2009. Αυτή ήταν μια μεγάλη κίνηση τόσο για την κυβέρνηση όσο και για το λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Ωστόσο, με τον νέο πρόεδρο, οι αποφάσεις έχουν αλλάξει. Στο τέλος του 2017, ο ιστότοπος του Λευκού Οίκου μεταφέρθηκε στο WordPress. Δεν υπήρξαν ανακοινώσεις σχετικά με την κίνηση. Λέγεται ότι η αλλαγή είναι μια κίνηση εξοικονόμησης χρημάτων. Κάποιοι πρότειναν ότι ο Andrew Nacin, ο υπεύθυνος ανάπτυξης του WordPress, είχε κάτι να κάνει με τη μετάβαση, καθώς ο Nacin εργάζεται για την ψηφιακή υπηρεσία των ΗΠΑ. Ωστόσο, στην ανάρτησή του στο Twitter, ο προγραμματιστής δήλωσε ότι δεν είχε καμία σχέση με τη μετάβαση από το Drupal και πρόσθεσε ότι, κατά την άποψή του, ο ιστότοπος στερείται κάποια λειτουργικότητα που εμφανίζεται σε άλλους ιστότοπους.

Tags Web Design Internet

Χρήσιμα εργαλεία online για web developers & more.